Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

100 saker

Permalink1
Det sägs att det ska lätta ens sinne. Jag ska göra mig av med 100 saker innan 1 juni 2014. Dessutom ska jag skriva upp allting. Så det finns. Slängas, säljas, ge bort. Bort ska det. Men hundra saker. Det är tvär mycket. Men jag tar det som ett projekt. Så hojta till om det är något som jag har som ni vill ha.
 
Projektet inleds idag!

Torsdagsdejt

Livet Permalink0
En dejt med Solan på gymmet idag. En svettig sådan. Rackarns så varmt det var. Okej, jag ska inte klaga. Det är påväg att bli sommar. Underbart! Svettigt var det i vilket fall. Började med uppvärmnin 5km på cykel, jag ska försöka cykla lite och öka typ 1 km i veckan för att se om mina knän vill vara med. Har haft lite problem med dom när det gäller cyklingen.
 
Styrkan idag då, lågpress, vadpress, squats, militärpress, raka marklyft, rodd. Ja, det kändes riktigt bra och jag kände mig förhållandevis stark. Dock lite mör efter gårdagens pass i armarna. Det är det värt.
 
Nu väntar jobbet på mig alldeles strax. Efter det blir det en sväng ut till stallet. Jag hann inte på dagen och dagen kraschade totalt. Det är sånt som händer ibland, det går som tur är att lösa.
 
Jag har dessutom ett projekt på gång...

Dags att sätta

Livet Permalink1
Jag känner att jag har ett jävlaranamma i mig just nu. Nu när vågen äntligen är nere under 70kg och verkar hålla sig där så känner jag att det är bara att ge lite till så kanske jag är nere på målvikt innan midsommar?! Ja, åtminstånde någon gång i sommar. För känner jag mig själv rätt så kan jag inte avvara vinet under sommaren. Det kostar jag på mig. Men att hälla i mig massa shots, cider och drinkar känner jag inte för alls. Nej, det här kommer att bli en vinsommar helt enkelt.
 
I vilket fall så kör jag på lite med periodisk fasta nu ett tag framöver. Har sen i måndags hållt på. Det är inte så tufft som man tror. Äter fram till 20-22 på kvällen och sen minst 16 timmars fastande tills nästa ätfönster börjar. Och lchf-kost såklart. Det borde funka. Nu vill jag få fram mina muskler som faktiskt finns där under stoppningen. Så det är bara att köra på nu!
Till top