Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Jag har blivit starkare

Livet Permalink0
Hej kära vänner. Det var länge sen. Jag vet att jag lagt bloggen lite åt sidan. Delvis för att det faktiskt inte händer så mycket i mitt liv just nu. Jobb. Träna. Äta. Sova. Ungefär så. Mer spännande än så är det faktiskt inte. Jag är dock aktiv på instagram så där kan ni följa mig med. Även om jag tänkte att jag skulle försöka uppdatera här lite oftare.
 
Just nu kör jag Jillians Michaels 30 days shred. Dels för att jag faktiskt måste erkänna att jag har gått upp i vikt av att inte ha någon häst, och att maten har varit urusel rent ut sagt. Varit i riktig dipp och inte riktigt haft motivationen. Men nu känns det som jag är på rätt spår igen. Efter jag kom hem från Köpenhamn i lördags så har jag kört igång stenhårt på träning och kost. Än så länge går det riktigt bra. Idag har jag redan avklarat ett träningspass och ikväll väntar jympa medel. Gäller att utnyttja friskis kortet till max. Tyvärr jobbar jag båda kvällarna det är skivstång den här veckan så man får väl helt enkelt gå på andra pass.
 
I vilket fall så har skivstången givit mig väldigt mycket den här hösten. Jag har blivit mycket starkare och hittat fler muskler som jag inte visste att jag hade. Så det kommer jag lätt att fortsätta med. Planen efter jul är att lösa kort på Frösan så jag kan träna i Östhammar dom dagarna som passar. Jobbar delade turer på helgerna och då kan det vara skönt att fördriva tiden på gymmet en stund istället för att åka hem till Öregrund. Och som det ser ut nu så kommer jag fortsätta på skivstången med. Det är ju riktigt roligt. Ledaren Malin är verkligen inspirerande och peppande. Jag har kommit längre i min träning än på länge. Det gillas verkligen.
 
Nu ska jag ta på mig ytterkläderna, promenera till konsum, köpa lax och hämta ut min glossybox. Ledig idag så det blir lite adventspyssel med.
 
 
Till top