Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

En vansinnig vecka

Livet Permalink0
Pust! Äntligen ledigt. Den här veckan, eller snarare förra veckan var lite över det ovanliga. Iaf när det gäller i arbetsväg. Inbeordringar, underbemanning m.m. Nu är jag totalt sopslut och trött trött trött i ryggen och kroppen. Så inte konstigt att jag knappt hunnit med något idag. Så idag så pillar jag och donar lite hemma, för på något märklig sätt har mitt hem förfallit. Så det är dags att försöka ta tag i det. 
 
Jag har under helgen dels pga stress och att jag varit bortbjuden, misshandlat min kropp med kolhydrater, godis, socker och alkohol. Men annars en trevlig påsk. Grillning under lördagskvällen, jag gick hem vid 21:30, påskknyt på Snäcksjön igår kväll. Och idag och morgon bara ledigt. Så fantastiskt skönt. Pysslar lite hemma och ska ut til stallet. Skönt på något sätt. Hoppas på att komma bättre tillbaka till livet den här veckan. Men det ska nog gå bra. 
 
Utmaningen för veckan, försöka få till mat av det jag har i kylen, det sinar på kontot och det är lön på fredag. Det ska nog gå. Har en jäkla massa ägg iaf.
 
Bjuder på påskkvällens outfit. Klänning från HM och skärp från Ellos.
 
 
Till top