Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Sommarensbravader och tankar

Livet Permalink0
Sommaren har för min del verkligen rullat på i ett alldeles för högt tempo. Här sitter jag sista dagen på semestern och imorgon kl 14 är det dags att börja jobba igen. Jag vet inte om jag helt hundra ser fram mot det. Jag känner mig inte utvilad än och jag skulle behövt lite mer ledighet. Jag jobbade en hel del extra under dom veckorna jag jobbade i sommar, dessutom med ett ansvar att beställa vikarier och få sommarschemat att gå ihop kändes sådär kan jag säga. Stressen var rätt enorm ett tag. Hoppas det inte är på samma sätt när jag kommer tillbaka.
 
Och inte bara att jag har jobbat. På en vecka så flyttade vi ut ur två lägenheter, städade två lägenheter och flyttade in i ett hus och tapetserade sovrummet. Helt galet kan jag säga i efterhand. Det är fortfarande en hel del lådor kvar att fixa och just nu håller vi på att göra om i hallen. Det är dock "bara" att lägga golvet kvar. Det tar sin tid det med. Så under sommaren har jag gått och blivit sambo med den finaste norrlänningen jag känner iaf. Min semester har bestått av att planera så lite som möjligt bara för att komma ner i stressen och försöka slappna av. Har väl gått sådär med det.
 
Kost och träning har det blivit sisådär med. Dels att det varit alldeles för varmt, gymmet knappt öppet m.m. Ryggen pajade igen, fick gå till kiropraktorn, men nu ska det vara lugnt med den delen. Att jag ska springa tjejmilen om en månad känns sådär. Men det går nog. Har lagt på mig lite sommarkilon, men mycket tror jag beror på stress. Och nu sitter jag här med att för en vecka sen trampade jag på en tapetkniv och skar upp ett 3 cm långt jack i trampdynan. Och jag som verkligen ville komma igång med träningen. Verkar som sista året har varit emot mig träningsmässigt tyvärr. Nya tag nu ska det bli. Har all möjlighet i världen med bra hemmaträning nu med då jag har både skivstång, gummiband, hopprep, matta och boll. Men det är bara det där att man ska göra det med.
 
Nog om det. I lördags var jag iväg på en fantastisk 30års fest hos Ella. Vilken fest där efter. Lite för mycket alkohol, en störtdykning och bussfärd hem. Inte alls speciellt bakis igår men ont i kroppen och en ångest som infinner sig varje gång jag dricker, så det är därför jag dragit ner på alkoholen väldigt mycket senaste året. Även om det var väldigt trevligt och gott att dricka. Tur att det är två veckor kvar till nästa 30års fest... 

 
Till top