Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

ultraljud

Permalink2
God morgon där. Nu sitter jag på pendeltåget till yrkeshögskolan och ska ha föreläsningar i äldrepsykiatri idag.  Men det dras mer förseningar så jag får helt enkelt se när jag behagar komma fram. 

I tisdags var vi på ultraljud i uppsala. Det var en envis liten rackare som låg med ryggen uppåt och ville inte riktigt vända sig för att barnmorskan skulle se ena kärlet till hjärtat.  Så jag fick skutta runt en stund i undersökningsrummet. Med störta sannolikhet så bär jag på en liten kille. Jag var helt inställd på att det skulle vara en liten tjej så jag fick det lite rörigt i huvudet ett tag. Låter det gå in ett tag. 


Magen börjar visa sig lite mer för den som vet om det. Lag ut en bild på instagram igår och fick frågor om det var en liten mage som syntes. Och ja det är det. Men det gäller att vara uppmärksam och kanske titta en extra gång. Även om vi inte är så sugna på att lägga ut något på Facebook än så är vi inte hemliga med det. Frågar någon så svarar vi såklart som det är. Idag är jag i vecka 18+3. Dagarna försvinner och det blir närmare till oktober.  Nytt datum är 29 oktober men Magnus hoppas på den 1 november så han slipper sin födelsedag.  

Till top