Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Första halvan av nyårsafton avklarad

Livet Permalink1

Började med att klockan ringde 07,15. Jag får panik och tror att jag försovit mig (börjar ofta på jobbet just den tiden). Sen kommer jag på att just jag skulle ju till stallet för ihopsläpp med hästarna. Så det var bara att försöka vakna och klä på sig och ta sig ut till stallet. Kul att träffas alla ute i stallet ibland. Ihopsläppet gick bra som vanligt. Vattar är cool som vanlig men ger motstånd om ngn försöker sig på honom.

När jag väl kom hem, astrött efter stallet så bara försökte jag ignorera att jag varit vaken och ute. Så på med pyjamasbyxorna och fram me täcket till soffan. Och kröp ner och slog på en film. Och tvärslockande naturligtvis. Så skönt, fast det var ju dock det som var planen.

Nu tänkte jag ta mig in i duschen och fixa lite lunch. Sen blir det fix för kvällen, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig eller när jag ska åka till Östhammar. Men någongång innan 18 iaf så det börjar bli dax att fixa lite.

Vad ska ni kära vänner göra ikväll?

Sex and the city

Livet Permalink2
Lätt bästa medicinen när man är förkyld! Kan kolla på det om och om igen. Har dessutom hittat soundtracket till SATC 2. Går hett på spotify nu.

Annars så börjar jag bli piggare. Tillbringade 4 timmar i stallet idah med massa saker jag länge behövt att göra. Nu sitter jag nedkrypen i soffan och kollar på SATC. Fryser och känner mig bara lite hängig. Men snart blir det väl sängen iaf.

Skickar dammsugaren på semster

Livet Permalink0
In i sitt lilla hörn. Är ju faktiskt så att den får semester resten av året! Ja, den fick beviljat. Haha, nädå! Men nu tänker jag inte hålla på att dammsuga ngt mer innan nästa år! Så är det bara!
Till top