Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Det var dags att svänga dom lurviga

Livet Permalink0
I helgen så var jag faktiskt ute på krogen. Tro det eller ej. Och jag hade helt fantastiskt trevligt. I lilla Östhammar. Trevligt folk, god dricka, ont i fötterna och bra musik. Brandlarmet gick igår på krogen och det var faktiskt skönt att det utrymdes väldigt lugnt och sansat. Det var ingen större skada skedd så vi fick efter ett par minuter ute när vi frös kliva in igen.

Inte speciellt bakis på söndagen heller, mest trött och seg. Riktigt skönt att slippa vara sådär superbakis som man kan råka bli emellanåt. Dröjer nog ett tag innan det är dags för att gå ut igen. Men jag må säga att det var riktigt jäkla trevligt.
 
 

Full rulle

Livet Permalink0
Jämt och ständigt nu känns det som. Igår och i förrgår jobb och stall. Idag gymmet, få försändelse med bromsar, blivit klippt, hämtat ut paket, ätit middag/Lunch och ska alldeles strax mot jobbet igen. Sen är det faktiskt helg! Ikväll ska jag prova nytt preparat för att kunna sova. Spännande! Återkommer med detta...
 
 
 

En ledig måndag

Livet Permalink0
Dagarna rullar på och jag njuter i fulldrag av min lediga måndag. Den började med en sovmorgon, morgonyoga, frukost till Malou efter tio, en tur ut till stallet, red Glod, helrenoverad Frenja som hade satt kardborrar i hela manen. Hem och handlade på ICA och så ringer Solan och undrar var jag är?! Trodde vi hade bestämt gymmet kl 13, men det var tydligen 12:30. Ingen större skada skedd, så jag kastade in maten, klädde på mig och travade iväg till gymmet. Körde ett riktigt bra benpass. Jag måste få tillbaka rumpan nu som försvann i vintras när mitt knä inte var bra. Har fyllt på med ägghack med majjo och paprika och en proteinshake till det. Så nu sitter jag här med kokosolja i håret och ska snart bege mig och tvätta igenom håret ordentligt. En rätt bra ledig dag må jag säga.
 
 
 
Till top