Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Äntligen äntligen!!

Livet Arbetet, Sömn, Undersköterska Permalink0
Äntligen har dryga 30 timmar sen fredagskvällen tagit slut. Jag är helt slut nu. Det har varit rörigt, konstigt, stökigt och en del att göra, samtidigt som att timmarna har varit säkert dubbelt så långa som annars. Men äntligen äntligen är helgen till enda! Så underbart skönt. Har duschat av mig helgens allt så nu känns det ganska bra ändå. Sitter i soffan och slöar. Imorgon väntar en ny vecka. Jag borde egentligen ta mig till sängen och toksova. Mer energi till allt hoppas jag!
 
Gonatt ni fina!

Snälla tomten...

Önskelista hästar, täcke, önskelista Permalink0
 
549kr på Hööks.

Gummiklubba

Livet Permalink0
Snälla söta rara, ge mig en gummiklubba så jag kan sova inatt. Det är inte bra att vara uppe i varv, stressa, irritera sig och bli arg. Vilken dag på arbetet. Men ja, vi kom i mål tillslut. Men nu är jag både trött i kropp och själ. Behöver komma i säng men det är svårt att ta sig dit med.
 
"Bara" 14 timmar kvar att tillbringa på jobbet denna helg...
 
Åt en bit smörgåstårta idag. Inte en stor en. Men trots det så har jag lite lätt ångest över den. Dels kolhydratinnehållet och sen gluten. Hmmm. Ingen bit av sånt imorgon inte. Har fikat lite och nu måste jag nog ta mig mot sängen. Lååååång dag imorgon.
 
Gonatt!
Till top