Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Det här med att blogga

Livet Permalink0
Det faller sig inte lika naturligt som en del av min vardag längre. Kan det helt enkelt bero på att jag har en hel del i mitt liv just nu? I Augusti arbetade jag en hel del extra. Tror det var 40h över min normala arbetstid. Och därpå planera en födelsedagsfest som vart årets fest må jag säga. Jag böt box och har kommit in i nytt tiotal. Var även på en annan bytatiotalsfest som var helt fantastiskt rolig. Jag som brukar tycka att vid 1-2tiden börjar det bli dags att sagta av festen har kommit isäng vid 4-5 snåret på morgonen.
 
Jag har börjat rida igen efter sommaruppehållet och det finns även tankar på att köpa en ny häst. Träningen har jag börjat komma tillrätta med och jag har börjat träna lite mer efter träningsprogram för att se om jag utvecklas mer styrkemässigt. Löpningen har det gått rätt så okej med. Sprang tjejmilen i lördags på 68:56, är inte riktigt nöjd med det men det ska jag nog vara ändå.
 
I torsdags började jag min utbildning som specialistutbildad undersköterska mot äldre hälsa. Har tagit mig en liten rast nu mitt i webbföreläsningen då socialstyreslsens lagar snurrar runt i mitt huvud. Mycket är repetition och en del tankeställare. Har uppgift att lämna in på söndag så det gäller att ligga i. Jag kommer att arbeta mina 75% samt plugga på halvfart. Jag tror det kommer gå galant bara jag har lite självdiciplin.
 
 
Till top