Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Fastkörd, trött och en rackarns tand

Livet Permalink0
Jag var hungrig imorse, alldeles för tidigt, så upp i mörkret och tände lamporna och fixade mig lite frukost. Och tro på fan och hans moster att en del av provisoriumet till tanden som jag håller på att lagar ramlar ut. Jag blir så trött. Ringde och fick tid hos tandis 11:30 idag. Dom slipade ner kanten och lag inget nytt. Så får se om jag kommer att bli tandlös på ena tanden så småningom eller om den kommer att hålla tätt. Ja vad vet jag. Det märks om inte annat.
 
Just nu sitter jag tvärfast i en hemtenta. Alla faktadelar är avklarade men att hitta en situation och beskriva den. Nä där tog det stopp. Jag har som kopplat på jobbet nu. Men bör verkligen ta mig i kragen och på något sätt skriva klart det där. Men nä, det tar emot.
 
Igår hade jag en riktig skitdag. Förutom fikan på Wilmas med Solan igår. Var deppig, ont och trött. Kunde inte sova inatt men somnade tillslut och sen somnade om efter frukost imorse.
 
Ja det var ungefär det som var roligt som hade hänt. Om det ens var roligt?! Nu ska jag bädda ner mig på soffan och vila en stund. Jag blir bra slut av minsta lilla.
 
 
Mitt nya skal anpassar sig inte för spegelbilder. Men okej. Magen ser rätt fin ut iaf.
Till top