Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Kvällen avslutas med ett avsnitt Desperate Housewives

Livet Permalink1
och en skål popcorn och en kall gravendals cider. Sjukt gott. Jag vet att jag fuskar. Men men. Den enda serien jag följer just nu är faktiskt Desperate Housewives. Jag började i höstas och kolla, och har kommit igenom nästan 7 säsonger. Det är ju avsnitt på ca 45 minuter och över 30 avsnitt i varje säsong, så bra många timmar har spenderats och kollats på Husfruar. Men det har det helt enkelt varit värt!Vad följer ni för serie?

Kvällen består av jobb

Livet Permalink6
Har bytt mitt pass idag så jag jobbar kväll istället för dag. Gör mig inget, skönt att vara ledig på dagen. Har ju hunnit vara in till Östhammar, ut till stallet och Sprayat på Vattar lite insektsmedel och kollat att han lever. Nu håller jag för fullt på att ta bort nagellacket. Ett av de grejerna som är lite tråkigt med att jobba som uska. Kan aldrig ha snygga naglar pga hygienregler. Men men. Tårna får vara snygga iaf. Ska bli ljusblått nagellack den här gången. Sist så var det ett korallrött med glitter. Sitter utav helskotta iaf.

Nu gäller det att lura kroppen till att den är pigg och att illamåendet gärna får gå över.

Lite nya böcker

Livet Permalink1
Jag har inte läst mycket på länge. Så nu var det dags och köpa in lite nya böcker. Tag 4 betala för 3 på kontoshuset. Så det vart lite nya böcker.

Dagens jag. Och INTE min hårdag idag!
Till top