Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

En väldigt lång dag

Livet Permalink0
Hela dagen har gått åt på Akademiska idag av väntan, väntan och väntan. Effektiv tid kanske 30-40 minuter på 3 och en halv timme. Nu är vi inskrivna till snittet senare i veckan. Allt såg bra ut och som det ska. Bebis ligger väldigt långt ner i bäckenet i sätesbjudning, så att den vänder sig är med största sannorlikhet osannorlikt.
 
Sen lunch som fortfarande står oss upp över öronen, hade det med i beräkningen imorse så det vart riktig hotellfrukost med äggröra och bacon. Fantastiskt gott. Lär bli grönsaker och dipp ikväll till middag, inget fel med det heller, levde på det bland dom första månaderna av graviditeten så varför inte.
 
En vända på IKEA, rusta och biltema innan vi åkte hem. Och så väldigt långt det var hem idag. Men nu är vi hemma i soffan, jag sitter med sammandragningar och bebis som älskar att knöla på mina revben. Aj säger jag bara. Du är mer än välkommen ut nu.
 
Igår var jag och Magnus ut till stallet. Eik låg ner i hagen och jag passade på att gå fram och mysa lite med henne. Lär få muta henne med ett gäng äpplen efter förlossningen så hon inte fortsatt är sur på mig sen. Hon har verkligen personlighet den där lilla damen. Men oj vad jag tycker om henne.
 
 
Världens goaste helt enkelt. Hon är bra fin den där lilla mörka sötsaken.

Fastkörd, trött och en rackarns tand

Livet Permalink0
Jag var hungrig imorse, alldeles för tidigt, så upp i mörkret och tände lamporna och fixade mig lite frukost. Och tro på fan och hans moster att en del av provisoriumet till tanden som jag håller på att lagar ramlar ut. Jag blir så trött. Ringde och fick tid hos tandis 11:30 idag. Dom slipade ner kanten och lag inget nytt. Så får se om jag kommer att bli tandlös på ena tanden så småningom eller om den kommer att hålla tätt. Ja vad vet jag. Det märks om inte annat.
 
Just nu sitter jag tvärfast i en hemtenta. Alla faktadelar är avklarade men att hitta en situation och beskriva den. Nä där tog det stopp. Jag har som kopplat på jobbet nu. Men bör verkligen ta mig i kragen och på något sätt skriva klart det där. Men nä, det tar emot.
 
Igår hade jag en riktig skitdag. Förutom fikan på Wilmas med Solan igår. Var deppig, ont och trött. Kunde inte sova inatt men somnade tillslut och sen somnade om efter frukost imorse.
 
Ja det var ungefär det som var roligt som hade hänt. Om det ens var roligt?! Nu ska jag bädda ner mig på soffan och vila en stund. Jag blir bra slut av minsta lilla.
 
 
Mitt nya skal anpassar sig inte för spegelbilder. Men okej. Magen ser rätt fin ut iaf.

Tanken var att

Livet Permalink0
Få till ett inlägg om dagen då jag känner mig lite sugen på att få igång bloggen igen. Men jo tjena, vad ska jag skriva om då? Det händer inte överdrivet mycket som det är just nu. Sitter och hemtenta pluggar. Väldigt väldigt spännande... Har sista frågesställningen kvar och har totalt kört fast. Får lägga det lite åt sidan en stund och försöka få tag i det lite senare. Även om stressen infinner sig att jag måste ha i den också innan den lilla kommer. Och nästa uppgift hänger på ännu mer.
 
Jag bör dessutom gå igenom BB-väskan en gång, har packat men är det för mycket eller för lite? Har jag glömt något eller kommer det lösa sig ändå? Minis väska och babyskydd står fint i hallen och väntar. Nog att jag tror att vi kommer få åka in på planerade dagen, men har haft ett par stycken ordentliga förvärkar. Senaste imorse två stycken jag trodde jag skulle dö av ungefär. Sen avtog det. Två alvedon i kroppen så känns det lite bättre Foglossningen är dessutom snällare mot mig med. 
 
Idag skiner solen, det är fint ute. Men vad ska jag göra ute? Sitta ner är för kallt, får väl helt enkelt linda in mig i ett par filtar, men då lär jag knappast hitta ut sen. Stallet gör jag inte så mycket i heller. Eik har fått gått på vila, tar in och borstar och myser lite med henne. Men sen där är det inte mycket mer. Även om jag längtar mycket efter mini så längtar jag väldigt mycket till jag kan ta upp ridningen på allvar igen. Jag har trots allt inte ridit ordentligt sen Glod gick på mammaledigt i januari. Det är som en del av mig fattas. Lär väl dock försöka krympa några kilon innan jag försöker dra på mig stallkläderna igen. Dom är en aaaaaningens försmå just nu. Men det är ett senare problem, eller problem är det väl egentligen inte. Men i vilket fall.
 
Fredag idag. Och oj vilka fredagsplaner. Eller nä, inte ett dugg. Borde åka och handla. Kylskåpet ekar tomt, och ännu mer tomt nu efter jag och M gjorde en storstädning ur det igår. Det luktade till och med rengöringsmedel när jag var inne i det igår. Kanske borde ta en vända ner till systemet och köpa en flaska chapell hill non-alcoholic. Det är ju trots allt sista helgen det är bara vi två. Nästa helg är vi tre. Tiden går, dagarna och timmarna. Nog att varje dag känns skitlång nu, trots att jag har sällskap eller har att göra. Men det är väl så dom säger, sista månaden känns som ett år. Inte som en månad.
 
 
Till top