Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Nu startar EM offshore 3A och V24

Livet Permalink0
Dagarna som kommer kommer det att bli en massa båtar helt enkelt. Jag sitter som tävlingssekreterare för EM hela veckan. Kom gärna och kolla på racen onsdag kl 18 och torsdag kl 16.

BÅTVECKAN HAR BÖRJAT!

Hurtrunda

Permalink0
 
Tyvärr tog inte GPSen allt jag sprang. Så rundan var längre. Men svettigt var det. Det känns bra nu efteråt. Men jag känner mig nöjd att jag kom ut den kortare rundan i vilket fall. Måste försöka få lite rutin på det här med att jogga. Så vem vet, kanske imorgonbitti igen.
 

Tröttmorgon

Livet Permalink0
Somnade skönt i sängen. Men vaknade av ösregn och åska. Lagom kul. Var bara att sömndrucken försöka ta sig upp, stänga fönstren och dra ur teve och datorn. Vingla tillbaka till sängen. Skicka några konstiga sms till M och sen somna om. Men så skönt att sova i sin egen säng igen. Även om helgen varit super så är jag trött. Är fortfarande trött och märks att jag ligger minus på sovkontot. Men är ganska skeptisk att det kommer bli många sovtimmar kommande vecka.
 
Ska iväg och träna vid halv 12. Nu är det bara att köra igång med träningen igen. Inte mycket mer att snacka om. Nu ska det inte slarvas med maten eller träningen.
 
Jag är skittrött idag och svamlar mest. Jag tror jag går och tar mig en kopp kaffe.
Till top