Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

En god morgon

Livet Permalink0
Tanken var att kliva upp kl 8 och dricka mig en celsius, äta min chiapudding och ut på en löptur. Förvisso blev det så men en timma senare än vad jag tänkt. Somnade om och sov till klockan 9 istället. Men får väl se det som att jag behövde sova någon timma till, med tanke på senaste två nätternas halvrassliga sömn. I vilket fall tog jag mig iväg på en tur som slutade på 4.56km och en snittid på ca 6.50min/km. Inget jätte tempo men jag är nöjd och min skadade fot höll hela vägen. 
 
Jag tycker om att springa på mornarna. Bara jag väl kommer upp ur sängen och ut genom dörren. Det är nog det som är det värsta. Kommer jag väl över dom två stegen så är det helt okej. Jag tycker om att ha träningen klart på morgonen så jag inte behöver tänka på det resten av dagen. Skulle önska att gymmet öppnade vid 6-7 på morgonen med så jag hade det klart innan hela världen vaknar typ. Jag har som en vision att jag ska springa eller träna på mornarna när jag börjar 7:30. Hur det kommer gå med det är en annan femma. Jag måste börja ha lite mer självdiciplin på mig själv och lägga upp mitt liv lite mer här under hösten då jag ska få ihop jobb, plugg, hästar och träning. Allt går att pussla ihop. Det är en rackarns tur att jag just nu inte har några småbarn. Men det hade nog gått det med.
 
Nu ska jag passa på att njuta en stund innan det är dags att åka och arbeta första passet efter semestern. Men om en vecka är det semester igen. Härligt!
 
 

Sommarensbravader och tankar

Livet Permalink0
Sommaren har för min del verkligen rullat på i ett alldeles för högt tempo. Här sitter jag sista dagen på semestern och imorgon kl 14 är det dags att börja jobba igen. Jag vet inte om jag helt hundra ser fram mot det. Jag känner mig inte utvilad än och jag skulle behövt lite mer ledighet. Jag jobbade en hel del extra under dom veckorna jag jobbade i sommar, dessutom med ett ansvar att beställa vikarier och få sommarschemat att gå ihop kändes sådär kan jag säga. Stressen var rätt enorm ett tag. Hoppas det inte är på samma sätt när jag kommer tillbaka.
 
Och inte bara att jag har jobbat. På en vecka så flyttade vi ut ur två lägenheter, städade två lägenheter och flyttade in i ett hus och tapetserade sovrummet. Helt galet kan jag säga i efterhand. Det är fortfarande en hel del lådor kvar att fixa och just nu håller vi på att göra om i hallen. Det är dock "bara" att lägga golvet kvar. Det tar sin tid det med. Så under sommaren har jag gått och blivit sambo med den finaste norrlänningen jag känner iaf. Min semester har bestått av att planera så lite som möjligt bara för att komma ner i stressen och försöka slappna av. Har väl gått sådär med det.
 
Kost och träning har det blivit sisådär med. Dels att det varit alldeles för varmt, gymmet knappt öppet m.m. Ryggen pajade igen, fick gå till kiropraktorn, men nu ska det vara lugnt med den delen. Att jag ska springa tjejmilen om en månad känns sådär. Men det går nog. Har lagt på mig lite sommarkilon, men mycket tror jag beror på stress. Och nu sitter jag här med att för en vecka sen trampade jag på en tapetkniv och skar upp ett 3 cm långt jack i trampdynan. Och jag som verkligen ville komma igång med träningen. Verkar som sista året har varit emot mig träningsmässigt tyvärr. Nya tag nu ska det bli. Har all möjlighet i världen med bra hemmaträning nu med då jag har både skivstång, gummiband, hopprep, matta och boll. Men det är bara det där att man ska göra det med.
 
Nog om det. I lördags var jag iväg på en fantastisk 30års fest hos Ella. Vilken fest där efter. Lite för mycket alkohol, en störtdykning och bussfärd hem. Inte alls speciellt bakis igår men ont i kroppen och en ångest som infinner sig varje gång jag dricker, så det är därför jag dragit ner på alkoholen väldigt mycket senaste året. Även om det var väldigt trevligt och gott att dricka. Tur att det är två veckor kvar till nästa 30års fest... 

 

Ta vara på sommaren

Livet Permalink1
Alldeles strax ska jag cykla iväg och möta upp Solan för middagsdejt och ta tillvara på kvällen. Underbart. Det vankas skaldjur. Jag får offra min fot för Conversen till klänningen, men äh vad gör man inte när foten är lite lätt uppskuren och ömmar än. Mer om det senare. Nu ska jag iväg. Hoppas ni har en helt fantastik fredagskväll. Och glöm inte att följa mig på instagram @annalinaelsa
 
 
Till top