Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Mer död än levande

Träning Crossfit, Träning, Östhammar Permalink1
Hemma från veckans och mitt första Crossfitpass. Jag är slut precis överallt. Men vad roligt det var. Styrka varvat med konditon i stationer. 30 sek "jobb" 10 sek vila och så höll det på i ca 30 minuter. Fy attans vad jobbigt. Mådde sjukt illa emellanåt och var redo att ge upp. Men hittade extra krafter någonstans. Helt galna övningar och vanliga som armhävningar och så. Jag ska förklara lite mer ingående i ett annat inlägg när hjärnan är lite mer allert. Det var grymt skönt att bli så slut så man inte orkar tänka.
 
 
Smygfottade en liten bild från när det var dags att plocka ihop. Riktigt roligt och väldigt givande. Nu dör jag i soffan för resten av kvällen.

Det där med kläder

Kläder, Träningskläder Permalink0
 
Är alltid lagom spännande. Idag på jobbet - svarta höga byxor, linne, kofta och stövletter. Stallet - Ridbyxor, jacka, fjorton tröjor, långkallsonger och raggsockor. Bara det att när man sen kombinerar ihop det där så kan det blå så jävla snyggt. Eller inte. Orkade inte byta tillbaka kläderna efter stallet då jag ändå skulle hem och ta på mig träningskläderna sen. Så det vart att åka hem i stallkläder i stövletterna. För jag ville inte släpa hem ridstövlarna. Såg så lagom snygg ut på vägen hem. Tur att det inte är så mycket folk som rör sig i Öregrund den här tiden på året. Så jag klarade mig nog rätt bra undan.
 
Har man för mycket kläder när man måste tänka vad man ska ha för kläder på sig när man ska träna?! Det är nog köpstopp på träningskläder vid det här laget.
 

Kvällsträning

Träning Crossfit Permalink3
Ikväll är det dags för min första Crossfit. Skoja inte att jag är nervös. Jag hade bra mycket hellre legat kvar på soffan. Men det är vackert att pallra sig iväg. Frågan är för det första om jag ens hittar dit. Men det löser sig nog. Hon jag skulle få som sällskap hoppade av idag så jag får gå dit själv. Lite halvläskigt när man inte känner någon. Uscha. Men ja det går väl.
Till top