Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Upp och hoppa

Livet Permalink0

Snart iaf. Sjukt trött idag. Även om det inte kan möts sig med gårdagen. Den var helt galet vidrig. Vaknade vid halv 2 inatt och trodde det skulle bli en natt som igår. Men jag somnade om. Ska snart kliva upp och ta mig mot arbetet. Ikväll blir de stallet och prova nya täcket. Så sjukt fint. Tror det kommer bli jätte bra.

Nej nu är det dags att gå upp och få någon ordning på håret.

Låt mig få sova inatt, snälla!

Livet Permalink0
Inatt har varit en vidrig natt. Somnade skönt strax innan 23 igår. Vaknade vid 2, dels för att jag drömde och sen så började Magnus röra på sig i sängen. Ja, jag är sjukt lättväckt. På gott och ont. Sen kunde jag bara inte somna förrän 5 imorse. Slumrade men somnade inte. Sov sen till 06,21. Trodde inte det var möjligt att klockan ringde så tidigt. Jag var trött så jag var yr. Orkade inte ens sminka mig. Kom iväg till jobbet och möttes av kommentaren: "du ser trött ut". Trött var bara förnamnet.

Det har över all förväntan gått bra och jobbat. Inte varit allt för trött. Men nu, känner jag hur ögonlocken blir tyngre. Men ja, jag lär nog hålla mig vaken ett tag till. Men uff så trött jag är!

Första advent tvåtusenelva

Livet Permalink0
Och det regnar, blåser och är "varmt".

Har iaf försökt att skapa lite julstämning med lussebullsbak, julmusik och adventsfika med glögg och lussebullar med Magnus och Patrik. Sen bar det av till stallet och mockade och fixade boxarna åt Vattar och Maski. Jag och Magnus åt kebabtallrik på stop 76 och sen beslöt vi oss för att inte gå på julskyltningen i Östhammar för att det regnade så mycket. Så det vart en trip ut till Sandikaön till Anna för lite fika.

Kom hem strax efte 20. Lag oss i sängen och tittade på teve en stund. Magnus somnade rätt fort, men det behövde han eftersom han ska producera ström åt oss inatt.

Nu blåser det ute. Inget vidare alls ute. Och har man taklägenhet så hör man verkligen hur mycket det blåser. Får hoppas att mitt fönster som gått sönder inte blåser upp inatt. Har lagt en filt inklämd i dörren så den slipper "slå" eller ja, den är inte helt tät så den står och "skakar" lite. Jag kommer väl snubbla över filten imorgon bitti. Det är en filt som jag alltid använder till dörren. En gammal rackare.

Nu ska jag slökolla lite på teve och sen blir det sängen för min del. 5 tidiga mornar den här veckan väntar.
Till top