Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Checkar av några

Livet Permalink0
I-landsproblem
 

Detta har en tid stått på min att-göra-lista:
- byta lakan
- plocka ögonbrynen
- städa kylskåpet
- städa ur garderoben
- sälja lite för stora kläder
- köpa nya skor till CrossFiten
- göra ny spotifylista för 2013
 
Säkerligen finns det en hel del till som skulle kunna skrivas ner. Men nu så, efter lite jävlar anamma så har jag lyckats med en del iaf.
 
 

Egengjord

LCHF - Low Carbs High Fat Permalink0
Fy attans så gott det vart. Idag gjorde jag egen majonäs utifrån det här receptet. Sjukt smidigt och riktigt gott. Stekte lite bacon och rörde i. Tillsammans med en tomatsallad och ett gäng oliver så har jag fått i mig en grymt god middag. Nu är jag tvärmätt.
 
 
-Idag då? Ja, frånvaron kan sägas att jag varit på arbetet 7-13 och sen ut i stallet och sen tvärdäckade jag på soffan i två timmar. Somnade vid halv 2 inatt och klockan ringde halv 7. Totalt sopslut. Tanken är att ta mig ut och springa idag. Men få se hur det blir med det. Just nu känns det inge vidare lockande. Men få se som sagt.
 
Hade medarbetarsamtal idag. Givande faktiskt. Dessutom lönesamtal. Ja vad ska jag säga, jobbet är ju underbetalt så någon vettig lön lär jag väl aldrig komma upp i.
 
Nu ska jag kolla igen lite serier (igen) och sen får jag se vad kvällen bjuder på. En promenad hade inte varit fel, men känns tråkigt att gå själv med. Äh, nu har jag svamlat klart.

Minus en

Livet Permalink0
Efter jag ätit frukost och pallrat på mig ridkläderna, hittade ett par ridbyxor från "förr i tiden" som satt helt okej så var jag redo att ta igång dagen. Åkte ut till stallet och tog in V. Borstade och donade. När jag väl kom iväg sen så mötte jag på Ella, John och Matilda. En liten pratstund innan jag fortsatte iväg. Jobbade mycket tempoväxlingar i trav och tölt. Men på vägen hem så märkte jag att han halkade. Så det ligger en sko i någon snödriva någonstans. Den som hittar den kan ju ge tillbaka den. Eller något sånt.
 
Så ridturen resulterade i -1 sko.
 
Hem och kastade i mig lunch, iväg på möte med arbetsgruppen, rutiner och demens/bemötande. Hem igen och över till M och lagade middag. Och på något sätt så var det sömnmedel i den. Hur jag lyckades få i det har jag ingen aning om men trött vart jag. Blundade några minuter på soffan. Och nu är det uppladdning för CrossFit ikväll.
 
 
 
 
Middag bestående av krovgryta med zuccini och morötter, turkisk yougurt och ruccola.
Serveras med husets vita med bubblor.
Till top