Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Long time

Livet Permalink0
nooooo seeee....
 
Jaha ja. Nu har jag varit dålig på det här. Livet tar i överhand ibland. Det är för mycket. Datorn startas inte och blogginläggen som dyker upp i skallen glöms bort. Jag lever faktiskt. Mer än tidigare känns det som. Gårdagskvällen var jag på Furuvik och kollade på Stiftelsen. SÅ JÄVLA BRA! Helt enkelt. Grym konsert trots regnet.
 
Idag är det varmt och sol. Så att lapa lite sol på en klippa känns inte helt fel.
 
Saknar ni mig. Så häng med på Instagram!
 
 

Ingen sommar utan jobba!

Livet Permalink0
Fy bubblan säger jag bara. Extratimmar och extratimmar rullar in. Vikarier som krånglar och kommer på att dom inte "kan" jobba. Tänk om vi ordinarie skulle krångla lika mycket?! Dom fick faktiskt schemat i juni så man får ju bygga upp livet efter jobbet när man vill ha in pengar.
 
Såklart finns det riktigt bra vikarier med. Men dessa som krånglar. Jag blir VANSINNIG!

Trendigt

LCHF - Low Carbs High Fat Permalink0
Ostpizza. Precis som det låter. Ost som pizza. Så vansinnigt gott och så mycket lchf som det bara går. Ett lager ost, valfri fyllning, ett lager ost till på en tallrik och sen skjuts in i micron. Kan det bli enklare och godare?! Måste faktiskt krypa till korset och erkänna att jag är rätt leds på ägg och bacon. Så så kan det bli. Det här är nog nya trenden om man ser på lchf-instagrammare. Men jag skojar inte, det är så sjukt gott!
 
 
Till top