Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Trevlig advent

Livet Permalink0
Söndag och första advent. 
 
Första gången jag har varit ifrån Casper mer än in i duschen eller snabb in på affären. Åkte ut till stallet och fodrade och kollade till hästar och vattenkoppar. Dock dras jag med en bråkig visdomstand så full dos smärtstillande och lite bakteriedödande sköljning så lär det här vara över om ett par dagar. Men blir rätt seg av att ha ont dessutom är inte tålamodet på topp. 
 
Vi ska om ett par timmar åka in på julskyltning i Östhammar. Blir en kort sväng för mer orkar jag nog inte.
 
Ha en fantastisk advent så ska jag ta hand om en lite missnöjd lill-skrotis.
 
 

Bärande

Livet Advent, Babybjörn, babyshop.se, bebis, bärsele Permalink0
Den här lille gossen tycker om att vara nära allt som oftast på dagens ljusa timmar, nåväl, så många är det inte. Men ett gäng är det iaf. Vi har en äldre babybjörn jag köpte för en femtiolapp av en kompis, den fungerar jätte bra. Men inte längre stunder. Jag får ont i axlarna. Och i och med att det är black friday och Caspers farmor och farfar ville vara med på något han behövde så beställde jag hem en barbybjörn WE med minus 25% från babyshop.se så slutsumman blev 749kr. Jag har kikat en del på tradera och dom går för ca 500kr i använt skick, och sen ska man hålla på att passa när auktionen går ut. Så det fick helt enkelt bli en ny. Om inte annat är det för mig väl spenderade pengar så jag slipper bli fast i soffan hela dagen. Fast han sitter rätt bra i selen när jag väl sitter i soffan med. Casper somnar så gott i den och det är lättare att röra sig med. Så nu väntar vi med spänning på att nya selen kommer.
 
 
Vi har provat sjal, men det är inte riktigt hans grej. Och inte min heller för den delen. Min kroppsform och sjal går inte riktigt ihop. På tal om kroppsform så har jag kommit till nivå 2 i mammamageappen, men inte mer än att jag ska börja på den då det varit lite trasslgit på dagarna och jag har varit en del själv hemma med lilleman. Men det måste tas upp igen. Och promenaderna. Var tog dom vägen?
 
 
Casper är hela 5 veckor nu. Var tog den tiden vägen? Igår firades det med sovrejs och krångel vid nattning. Men sen sov han som en lite duva i sin säng. Och nu är det dags att väcka pappan i huset. VI har hunnit med lite adventspynt idag, tack vare selen!

Studiesällskap

Livet Permalink0
Av bästa sorten. Har fått in en uppgift och kikat på en film inför en annan uppgift. Alltid något. Casper sover mest på mitt bröst om dagarna nu. Och äter. Stora mängder. Men han lär växa med. Han har dock sparkat en del på mitt snitt nu när han bökat och varit ledsen så det är rätt så ömt. Får nog bli en alvedon till kvällen. Magnus är och jobbar så vi får roa oss själva ikväll helt enkelt. 
 
Dagen har bestått av lite städning och bakning, Sussi var här och fikade och träffade Casper. Sen pluggande och nu borde jag försöka få i mig lite mat innan det är dags för mat till lilleman, om han tycker att han ska vakna snart. Dessutom är jag glad för minusgraderna idag. Även om jag inte tagit mig ut än. Mindre glad att det blir plusgrader imorgon. Nåväl. Om en månad vänder det och blir ljusare igen. Måste se det positivt. Dessutom blev Casper en månad igår.
 
 
Till top