Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Från bomullsbyxor till mönstrade tights

Livet Permalink0
Jag började min träningskarriär i ett par gråatrekvarts bomullsbyxor från HM tillsammans med ett basic linne från Gina Tricot med två sportbhar, för ingen av dom satt tillräckligt bra. Det utökades sen till ett par träningsbyxor, lite baggy från HM och ett rosa linne. Då började jag känna mig lite fin när jag skulle träna. Förvisso så var det lätt styrka och crostrainern, inte skulle jag upp på löpbandet inte. Aldrig i hela mitt liv. Men i vilket fall så utökades garderoben efter ca 9 månader (här låter det som att jag vore gravid, men icke fallet), när vi varit i Junsele en vecka och jag sprungit en hel del i dessa kläder och grenarna hade rivit mig på benen, så stannade vi till i Sundsvall och jag köpte mig ett sett med långa tights och en löparjacka (den löparjackan har jag idag som tunn stalljacka med en stor tröja under), blev sen en beställning från stadium och ett par trekvartstights. Alla dom här tightsen äger jag fortfarande, kanske inte dom som sitter bäst, men dom långa funkar bra med ett par långkallingar under för kalla löpturer. Linnena har däremot bytts ut, likt sportbharna, tuttarna har på något sätt försvunnit.
 
Nu har mina träningskläder som en gång varit ett par byxor, ett linne och en sportbh utökats till två korgar med kläder. En för övre och en för nedre. Men ja... Någonstans ska man väl vara snygg? Jag har dessutom fått en liten ny förälskelse, det kallas mönstrade tights. Finns inget jag blir så glad av som mönster. Speciellt blommer. Jag bara älskar´t på något sätt. Så idag består mina träningskläder av lite mer slimmade saker och mer mönster. Bara den resan när det gäller kläder jag har nu för tiden jämför med förut är det stor skillnad på. Fast det gör inget, jag gillart. Det är roligt att ha en kropp som kan bära upp kläder snyggt. Ju snyggare kropp, desto snyggare sitter kläderna. Så tjejer, stryketräning gör dig inte till en body builder, det formar kroppen och kläderna sitter snyggare. Det kommer ett inlägg om det med inom snar framtid.
 
Jag invigde mina nya tights idag på gymmet, jag vet att jag inte tänkte träna idag, men andan föll på på morgonkvisten så brände av ett benpass. Vingligt att gå hem och rumpan svider riktigt nu. Det är det värt. Jag har gjort mina 3 pass den här veckan, så allt utöver i helgen är bara plus. Nya tag nästa vecka. Nästa pass är inbokat redan på måndag.
 
 
Linne- Soc Tights - Gina Tricot Skor- Nike Tr Fit 5
 
 
 

Instagram och fredagsmorgon med motivation

Livet Permalink2
Att följa mig på Instagram med?! Där uppdaterar jag oftare än vad jag gör här. Även om mycket av det finns här med.

Jag är väldigt förtjust i Instagram överlag. Det är ett härligt forum och jag som följer många LCHF-are får mycket inspiration och när motivationen tryter kan man kika in och få lite tips. Även när det gäller träning. Jag blir så inspirerarad av dom jag följer som har tränat klart innan jag ens har öppnat ögonen för dagen. All heder åt dom. Jag önskar jag vore likadan. Men så är icke fallet. Jag kan försöka jobba på det, dock är sängen allt för skön många gånger. Jag tror att jag som jobbar oregelbundet uppskattar sängen på ett helt annat sätt än många andra. Jag försöker sova när jag kan.
 
På tal om motivation så hade jag inte tänkt att träna idag. Vaknade när karlns klocka ringde, eller snarare den där jävla tuppen började gala (fin alarm signal det där, jag lovar att man vaknar, iaf jag) och var utvilad och kunde inte somna om. Så nu sitter jag här, i träningskläder, har tagit en kopp kaffe med kokosolja och kanel, ska ta ett glas c-vitamin, salt och lite kreatin. Är ltie sugen på BCAA och ha när jag tränar fastande. Är det någon som har erfarenhet? Vad ska man köpa? Är lite sugen på Bodyscience, fitnessgurus egen är rätt dyr i jämförelse, även om jag gillar dom annars. Har ni några tips så fram med det.
 
Nu ska jag knata iväg till gymmet och köra ett benpass, hur det kommer gå att GÅ hem sen vete tusan, det löser sig nog. Nu är jag på gång. Motivationen infinner sig. God morgon.
 
 

Idag är jag nöjd

Livet Permalink0
Idag fick jag till pass nummer två för veckan på gymmet. Det var dags för armar och rygg. Riktigt bra pass, tog lättare vikter än vad jag körde på innan jag hade min vila på 3 veckor. På ett sätt känns det som det varit bra för både min kropp och själ och släppa träningshetsen lite. Jag har även kommit lite mer tillrätta med maten. Lite mindre portioner och lite mindre fett. Misstänker att jag kan ha ätit gränsfall till mycket fett senaste tiden. För man har hört att går man inte ner i vikt på lchf så ska man äta mer fett. Det har jag också gjort. Dock tror jag att det blev lite för mycket. Och att jag inte sovit har inte varit helt hundra heller. Tror att mina kortisolnivåer i kroppen varit lite höga med. Så just nu tar jag tabletter (Valerina) för att få bra sömnkvalitet, försöker att dricka mindre kaffe (har uppiggande te på ingång) och slappna av. Så kommer nog det här att gå. Vågen har jag kastat åt sidan med grejer på så det är en vågfri månad just nu. Bara för att slippa stressen. Jag måste coola ner mig. Det är helt enkelt så.
 
Men i vilket fall så är jag riktigt nöjd med veckans hittills två pass. Har ett pass kvar att köra den här veckan, så jag kommer nog att komma i mål. Känns som jag hittat lite mer motivation i träningen. Nu fokuserar jag på att äta "lagom" och träna så får vi se var det här tar vägen. Mer uppåt lär jag nog inte kunna gå om det inte ballar ur totalt.
 
Så min lediga dag idag har spenderats med två timmar på gymmet och sen slappande i soffan. Har kastat ihop en sats med fröknäcke med oregano med. Ruskigt gott må jag säga. Och kvällen lär nog inte se ut på något annat sätt heller. En helt vanlig torsdag ungefär sådär.
 
 
Till top