Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Lite för lite sömn

Livet Permalink0
Ibland, bara för att man är snäll och jobbar för rätt saks skull så blir det så att man ställer upp lite för mycket. Vilket blir att jag fick gå upp klockan 04:15 och arbeta mellan 05:00-13:00. Har försökt att sova ett par timmar på em men kroppen har varit alldeles för igång, så det blev aldrig någon större sömn eller vila. Lite smink på det här så klarar jag av nog av hela kvällen. Den bjuder förvisso på grillning och en sväng ner på "byn". Så tackar gudarna för det.
 
Ha en fin valborg alla!
 
 

Den där "älskade" våren

Livet Permalink0
Jag trodde jag hade klarat mig bra undan iår. Men nej, idag slog allergin till med full kraft. Så har shottat en 12st betapred och ska nog ringa läkaren och få en kortisonspruta med så jag överlever den här tiden på året. Förra året fick jag en spruta mycket tidigare, men iår har det helt enkelt inte blivit av. Så jag måste verkligen ta tag i saken. För idag känner jag mig mer död än levande. Känns sådär må jag säga. Egentligen så kanske jag borde stanna hemma från jobbet, men jag är ju "bara" allergisk. Hur dagen blir återstår att se.
 
Jag älskar våren just för att det är vår. Men den där allergin skulle jag gärna klara mig ifrån. Fy bubblan säger jag bara... Det önskar jag ingen annan...
 
 

Morgonstund

Livet Permalink0
Gym avklarat - check
Personbästa i marklyft igen 1x1 60kg! Tjoho vad nöjd jag är. Veckan kan inte starta på något bättre sätt helt enkelt. Håller tummarna att det håller i sig.
 
 
 
Frukost ute - check
Kokosgrädde med jordgubbar, kokoschips och cacaonibs, proteinshake strawberry/whitechoclate från Fitnessguru. Och jag njuter verkligen i fulla drag!
 
 
 
 
Till top