Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Alla ni

Livet Permalink1
som vill ha lösen till bloggen. Kontakta mig på lina.ljungdahl@home.se om ni inte har mig på FB. Så löser vi det.
 
Just nu hänger jag mest i soffan. Önskar jag kunde gå ut och njuta så mkt av våren som jag hade velat. Men pollenallergin ställer till det lite iår. Dock putsade jag fönstren igår i vardagsrummet. Jag har köpt en väldigt snygg hink till att plantera blommor i på trappan, men eftersom det väntas snö till helgen så blir det nog till att vänta lite med det, även om det kliar i fingrarna. 
 
Tänkte att jag kanske skulle ta mig en tur till Östhammar för att köpa färg till uterummet och köpa lite blommor ändå. Dom kan ju bo i garaget när det blir kallt. Tåls att tänkas på. Idag är jag ledig. Har pluggat lite. Är klar med en delkurs och har börjat på den nya om kollegial handledning. Tanken hade jag att gå till gymmet. Men jag känner att orken inte riktigt infinner sig. Mina kära vän som befinner sig i thailand just nu skulle kunna ta sig hem så jag har någon som drar med mig. Och imorgon kväll arbetar jag kväll så det blir ingen sh´bam för min del. Väldigt roligt att dansa igen må jag säga. 
 
 

Dags att stänga ner lite

Livet Permalink4
Jag kommer inom kort att lösenordskydda bloggen. Jag vill få ur mig så mkt men inte till vem som helst. Ni får helt enkelt höra av er så kan ni få er ett lösenord.
 
Puss å kram sålänge
 
 

Det är snart vår

Livet Permalink0
Jag roade mig här om dagen att rensa rabatterna lite. Och få ner tulpanlökarna som skulle varit nere i november. Dock köpte jag dom på rea. Så blir det något blir jag glatt överraskad. Även plattläggningen fick sig en tvätt av sambon, var det stenar under all mossa?

Det är första mars idag och conversen åkte på när jag åkte till jobbet imorse. Kanske en aningens kallt då jag fick skrapa rutorna innan jag åkte. Har jobbat 6 dagar den här veckan. En del timmar för mycket då jag inte kunnat få ut min rast helt fullt. Så den här veckan känns att jag lever. Trött och sover en hel del. Skolarbete som ska vara inne. Och i torsdags var jag till badhuset och simmade 500m. Riktigt skönt.
 
Jag har dessutom funderat på att lösenordsskydda bloggen ett tag då jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om och vill inte dela allt till hela världen heller.

Nu ska jag iaf ta mig veckans spa-kväll. Skrubbas rent i varenda liten vrå. Sen kolla sammandraget på vinterstudion och äta pullde pork. Japp, söndagkväll och imorgon väntar ledig dag utan något inplanerat. Så fantastiskt skönt!
 
 
Till top