Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

magnesium

Permalink1
Jag har haft rätt ont i mina fogar ett tag. Fick tipset att prova magnesium vilket jag tagit tidigare för mina ben. Min kropp gör tydligen av med mycket magnesium och mår bra av tillskott. Så en dos på kvällen har nu gjort att jag knappt behöver ta alvendon längre. Tummen upp på den.

Bebismagen syns nu och det går inte att ta miste på att det är en krabat som bor där inne. Inget större plus på vågen än som tur är. Nya byxor beställda på jobbet då de vanliga sitter åt helskotta nu. Kroppen ändras. Men på ett bra sett.

Några av er vet redan

Livet Permalink3
Snart går jag/vi in i v14. 14 veckor in i graviditeten. Äntligen har det värsta 12 veckorna farit förbi och andra trimestern är här. Det har inte varit lätta första veckor, ständigt illamående på kvällarna och nätterna, blödningar så fick åka in på ett UL i v9. Där fick vi se en liten krabat på ca 26mm som hade ett litet pickande hjärta och som låg och sprattlade. Allt såg bra ut och hormonella blödningar är det jag har haft. Och tyvärr har jag redan ont i fogarna vissa dagar. Än så länge bara det bakre som tur är. Men ändå. Det gör helt fruktansvärt ont vissa dagar. Jag är glad att Alvedon hjälper än så länge. Ska ta mig att ringa sjukgymnasten i veckan med. 
 
Nu har bebismagen börjat synas lite om kvällarna och jag är inte fullt lika trött längre som jag har varit senaste veckorna. Så det känns som det går åt rätt håll iaf. 
 
Runt den 24-28/10 räknas liten komma till oss, jag har haft rätt oregelbunden mens så vi blir daterade på UL den 26 maj.
 
Vi har valt att inte gå ut via facebook eller sociala medier helt än, så vill ni gratta någon av oss så ta det gärna via meddelanden. 
 
 

200 dagar

Livet Permalink0
kvar helt enkelt....
Till top