Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

När andra tar helg

Livet Permalink0
Så tar jag mig en kopp kaffe och laddar upp inför maraton i helgen på arbetet. Inte så farligt egentligen och jobba just helg då det är många i vårat land som jobbar just helg. Allting måste fungera ändå. Och några extra slantar i kassan gör inget. Fast egentligen är det nog så att vi tjänar det vi ska göra när vi jobbar helg och alla andra dagar är vi underbetalda.
 
Jag har varit duktig och gjort tidsinställda inlägg åt er i helgen så det kommer inte att bli tyst på bloggen.
 
I övrigt så har jag varit på gymmet idag och styrketränat. Skönt. Men rackarns så svettigt det var. Men i vilket fall så var det grymt skönt efteråt. Sen så smögs sig en jäkla huvudvärk på mig. Men efter en slummer på soffan så känns det som att den har försvunnit. Så nu är det bara till att ladda ladda ladda inför helgen.
 
Trevlig helg på er!
 

I-landsproblem och beroende

Livet Permalink0
Igår kväll märkte jag verkligen HUR "beroende" jag är av internet. Något var fel med nätet. Varken telefonen eller nätet på datorn fungerade. Tydligen väldigt frustrerande. Inte Ms nät funkade heller. Så vi var totalt strandsatta. Man kände sig bra dum då. Att man är så rackarns beroende. Så det var till att sova tidigt igår kväll. Kanske inte var helt fel heller eftersom det väntar monsterhelg på jobbet.
 
Har kokat mig lite ägg och te på morgonen och fått i mig lite frukost. Idag blir det en sväng till gymmet för lite styrka. Konditionen har jag tränat på tillräckligt den här veckan. Fick mail om att mina löparskor är på väg. Så det blir nog invigning av dom i nästa vecka.
 
God morgon på er allihopa!

Veckans mål avklarat

Träning Permalink2
 
Linne H&M 149kr
Löpartights Soc Stadium 299kr
Adidas löparskor rea för några år sen
 

Sjukt nöjd! Jag har sprunigt eller ja joggat 1 mil den här veckan. Idag var det mycket varmare och tyngre att springa. Men det blev 4,41km på 28:15. Stängde av appen när jag började gå den sista biten. Så rundan vart på 5km ungefär i vilket fall. Känns riktigt bra. Imorgon är det dags att ta sig till gymmet. Tror dock inte att det blir så långt på löpbandet. Nu ska jag ta mig in i duschen och sen göra lunch till M som kommer hem runt 12 snåret skulle jag tro. Men vad är frågan?! Men jag lovar. Det löser sig nog!
 
Till top