Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Attackerar sängen ett par timmar

Livet Permalink0
Hemma mellan arbetspassen känns det som. Börjar 07,00 imorgon igen. Så nu är det dags att attacksova så jag orkar 7-21,15 imorgon.

Gonatt.

Over and out!

God morgon fredag!

Livet Permalink0
Vaknade strax innan 8. Då kände jag mig pigg. Det är värre nu efter frukosten. Trött och vill helst krypa ner i sängvärmen igen. Men ska ta mig ut till stallet hade jag tänkt. Kl 11 ska jag gymma idag. Arg på mig själv att jag inte hunnit med mer än en dag den här veckan. Men ja så är det. Har ändå ridit två dagar den här veckan så jag kan inte känna mig allt för dålig. Så nu blir det till att dra på mig stallkläderna och ut till stallet. Nya ridbyxorna jag köpte var liiiite tajta men va fan, jag får väl jobba på att dom ska passa bättre. Desstuom visade vågen -0,5 kg idag. Skönt, påväg åt rätt håll. Jag skulle behöva köpa mig en digitalvåg. Jag har en såndär gammaldags med en snurrande platta. Men det har inte varit så högt upp i prioteringen.

Men god morgon på er alla! Ha en underbar fredag!

Kväll och god natt

Livet Permalink0
Johanna kom över en sväng, fixade hennes ögonbryn och snackade. Elin ringde och kom över hon med. Så det vart soffhäng och sen middag på Jakten. Sen så kröp jag ner i soffan och ringde till Evelina. Det var precis vad jag behövde. Lätta lite tankar och funderingar och snacka massor med annat. Tanken var att jag skulle duscha och fixa idag. Men det vart inget med det. Jag tror jag går och tvättar av mig sminket och kryper ner i sängen istället. Inatt blirdet att sova själv då M är borta med skiftlaget. Lite tomt och tråkigt. Men jag lär nog sova bra ändå. Ögonen går i kors. Jag behöver sova.
Till top