Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Just another uppdatering

Livet Permalink0
 
Jaha, då var det nog dags för en uppdatering igen. Arbetsveckan består av 6 dagpass och alldeles för lite sömn. Känner att ögonen vill vika ihop sig och jag kan lägga mig ner på golvet. Jag är nog inte född till att arbeta dag. Det går bra ja. Men skulle jag välja så är jag inte allt för pigg på det, även om det har sina fördelar att vara ledig under kvällarna.
 
Jag har i veckan fått till ett gympass, igår var träningsvärken sig påmind. Igår avverkade jag även 11km promenad som avslutades med älgfärsbiffar och två glas rött. Nu är jag på jobbet igen (har en liten rast) och snön ramlar ner så inser att jag kommer få skotta när jag kommer hem. Eller ja, först och främst bilen som ska fram innan det går att åka hem. Kvällen bjuder förhoppningsvis på ytterligare en promenad om man inte har snöat in vid det laget. Det har som snöat konstant sen igår kväll.
 
Januari har resulterat i -2kg på vågen. 2 st träningspass (med tanke på en veckas sjukdom och lite annat som ställt till det). En helt okej kost, förutom några avsteg. Så det känns som jag är lite tillbaka på banan. Nu längtar jag faktiskt efter att springa. Vårruset, Nike Womens Run Sthlm och tjejmilen är inplanerade, så det är nog egentligen bara att knyta på skorna och springa.
 
 

Årets första

Livet Permalink1
Riktiga träningspass är över. Hur jag ens fixar att skriva på datorn är en egen fråga för sig. Jag tror ungefär varenda muskel i kroppen värker och jag tryckte på ordentligt kändes det som. Jag är inte helt återhämtad från sjukan än. Men på god väg. Hanna körde fullständigt slut på mig idag. 3 st AMRAP pass, jag hann nästan 2 varv på dom två första och den tredje bestod av "10 små negerpojkar". Börjar på 10 rep och slutar på 1 rep. Bestående av knäböj med hopp, armhävning och crossfit situps. Så råkar det ramla ner någon snö inatt vete tusan hur jag ska orka få till snöskottning imorgon. Men det är en annan fråga. Var "tvungen" att ta mig en celsius innan. Var så trött att ögonen gick i kors, men skam den som ger sig. Nu känner jag mig väldigt nöjd med dagen.

Nu är det bara lyckas ta sig till sängen och sova inför imorgon. Ytterligare ett dagpass på arbetet. Klockan står på 05:50 imorgon.... Dessutom väntar eftermiddagen med utbildning i kateterspolning och blodtryck. Jag har gjort det tidigare men det är länge sen nu så det ska bli riktigt roligt. Ska försöka skriva klart sista uppgiften på kursen på YH med. Tekniska hjälpmedel i äldrevården och vad vi har att vänta oss... Det tilltalar mig inte alls mycket så det känns lite suck och pust. Men vad bra jag kommer vara när jag är klar med den. Nästa kurs väntar lite mer anatomi. Spännande. 
 
Bra kört idag tjejer förresten, Sandra, Sara och Jessica! Ni är grymma!
 
 
Dessutom har jag hört att man tränar mycket bättre i nya tights. Lyckades komma över ett par shapingtights från Röhnisch på deras mellandagsrea. 350kr och det är riktigt bra pris. Snygga och sitter såååå bra. Lite mindre fluff runt magen så kommer dom sitta ännu snyggare! Har spanat in deras nya kollektion och det är lite att dö för. Får försöka ha mål och kunna köpa lite nya träningskläder efter som jag kommer i mål. Första målet under 75kg. Ett annat mål - Jogga 5km. Ytterligare ett annat mål. Träna gym eller liknande 3 dagar i veckan i 6 veckors tid. Japp. Mål har jag och inte orealistiska!
 
 

Update

Livet Permalink0
Det blir väldigt sporadiskt bloggande nu för tiden. Det händer inte så överdrivet mycket hos mig just nu. Besiktade bilen i fredags och den gick igenom. Har legat och kollat på serier och bara slappat. Ett gäng promenader har det blivit med. Målet är 5 mil i Januari. Det borde jag fixa tycker jag. Uppe på 33km nu. Och än är inte månaden slut. Imorgon ska det köpas gymkort och sen iväg på Crossträning med härligaste gänget. Så jag räknar med träningsvärk på tisdag. 
 
Jag har även bestämt att Glod får gå på en välförtjänt mammaledighet nu. Hennes bebismage börjar titta fram, och jag är inget större fan utav att rida i januari-februari. Har aldrig riktigt varit. Sambon min har jag skickat iväg till Åre en vecka, så jag är hemma hela veckan själv. Jobbar förvisso 6 dagars dag vecka så den lär nog rinna iväg. 
 
Imorgon startar jag upp med träningen igen. Som jag har längtat!
 
 
Till top