Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Lite nytt till Vattar

Hästlivet Permalink0
Nya hööks katalogen har ju anlänt. Klart Vattar ska vara lite vårfin med. Blev ett schabrak, en grimma och ett bett som jag varit sugen på länge.

Pyssligt

Livet Permalink0
Passar på nu när jag har en ledig kväll. Bakar lite frökex med kardemumma. Första plåten vart inte riktigt bra. Så nu gör jag en dubbel stats istället. Den första plåten får aggera müsli istället.

Har jobbat fram till kl 16. Sen hem, hämtat kortfodralet, promenerat till Kosum och hämtat ett paket och sen hem igen. Har gjort matlådor till imorgon. Blev två olika sorters kesoröror och kyckling och tonfisk till dom. Lagom jobbigt sådär. Men det är iaf pyssligt. Det kräver lite planering nu när jag verkligen SKA ner i vikt. Det rycker dessutom i träningsnerverna. Men jag ska inte. Jag måste vila idag. Ska jobba 7-21 imorgon så det kan behövas en slapparkväll ikväll. Ska försöka tvätta någon maskin och bara ta det lugnt. Jag är riktigt trött om jag känner efter.

Nya teven

Livet Permalink0
Vet ni hur skönt det är att slippa veva igång teven jämt?! Helt galet skönt! Och en fjärrkontroll som fungerar!

Det var en jätte trevlig middag. Åt kycklingsallad och smakade lite på ett bröd. Men vad jag mår bättre idag då jag inte stoppat i mig massor med kolhydrater. Det är verkligen så stor skillnad. Imorgon tänkte jag klättra upp på vågen igen och se vad den säger. Hoppas på något kilo ner iaf. Fast samtidigt bygger jag ju faktiskt muskler oxå. Äh, det märks väl.

Jag har funderat på om jag ska kolla någon film ikväll på min nya fina teve. Men jag vet inte. Får se. Jag borde väl sova med så jag orkar imorgon. Jobb 7-16 sen ska jag hem och baka lite lchf bröd och kex.

Till top