Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Gonatt gonatt

Livet Permalink2

Jag är skittrött. Jag borde verkligen sova nu. Det är väl lika bra att sova
trots att jag hellre hade varit uppe och kollat på teve. Men jag behöver dom
timmars sömn jag skulle kunna få. Så trött som jag var imorse tycker jag inte
att jag ska behöva vara imorgon med. Så det är väl bara att ta kvällmedicinen
och lägga mig och sova. Läsa blir det en stund iaf. Lär inte inte vara svårt att
somna ikväll som sagt.

God natt på er alla fina där ute!

Döda väckarklockan?

Livet Permalink1
Imorse, jag skojar inte. Jag fattade inte hur det kunde vara möjligt att klockan skulle ringa då. Nog att jag kom hem sent. Men när jag väl somnade vaknade jag av en kall fot. Och tydligen var den min eftersom jag såg då rakt ingen annan i sängen. Så tillslut så orkade jag inte med det längre så det vart till att dra på sig ett par strumpor. Orkade inte tända lampan så jag kände mig fram i strumplådan och drog på mig ett par raggisar. Sen somnade jag skönt i sängen vid halv 2, när jag slumrat sen 12 ungefär. Jag var sjukt trött när klockan ringde.

När jag väl kom till jobbet imorse var jag sjukt trött, och det första som sas imorse när jag vinglade inte på avdelningen, ja jag vinglade för jag var så trött var: "är du trött idag Lina?!". Skoja inte. Det var bara att ladda kaffebryggaren och sen gå ut och ta rapport.

Jag har varit tvärslut hela jäkla dagen. Det har varit som bomull i skallen. Skulle egentligen jobbat ikväll som assistent men fick ledigt. Tur i oturen. Men hur underbart skönt så man bara kan slappa hela kvällen. Ska försöka komma i sängen ganska så snart.

God morgon på er

Livet Permalink2
Torsdag, soppa-pannkaka dag igen. Happ. Dagpass på jobbet till kl 15,30. Hade dock varit skönt att vara ledig. Men ja. Nu är jag iaf på jobbet och ska genom gå ännu en dag. Efter jobbet är jag ledig 1½ timme sen ska jag iväg på assistans jobbet. Trevligt.

Igår kväll så vart det fika med tjejerna efter jobbpasset. Trevligt desto värre och lördagens planer är så gott som spikade, i mesta möjliga mån iaf. Kom hem strax efter elva och fixade lite med bloggen och sen ner i sängen.

Vad har ni för er idag?

Till top