Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Checkar ut för idag

Livet Permalink0
Har avklarat arbetspasset. Det är tur att man många gånger har ett grymt proffesionellt tålamod och orkar bita sig i tungan många gånger. Men nu är jag i mål för dagens pass i vilket fall, stannade kvar och snackade med nattpersonalen lite så blev lite sen hem. Har fått i mig en kopp te och ska borsta tänderna snart så jag inte börjar äta en massa snart.

Igår åt jag godis, trodde jag skulle ha sötsug till tusen idag. Men icke. Hur lugnt som helst med den delen. Har fixat maten hur galant som helst idag. Så jag blir riktigt nöjd om jag tar mig i säng nu utan någon kylskåpsrensning. Fixade även till äggmjölken till imorgon frukost på jobbet. Äter middag efter jag har slutat jobba så behöver lite extra på morgonen för att fixa passet.

Nu tror jag mest att jag kommer att surra så lika bra och säga god natt, behöver nog plussa på sömnkontot lite från föregående natt.
 
Min lunch idag, spenat och lax med massor med smör och majjo. Så fantastiskt gott och enkelt.
 
 

Hög puls

Livet Permalink0
För det första har jag sovit dåligt inatt igen , jag blir så trött på det här. Och jag kom inte i säng förrän vid 12 men somnade vid 02. Klockan ringde 06:30. Vaknade dessutom mcket mycket tidigare än dess. Så sömnen är minimal idag. Drygt. Och ännu värre att jag hade ett tandläkarbesök inbokat så slappna av fanns inte på världskartan.
 
Visade sig sen när jag kom till tandläkaren att dom inte alls behövde öppna upp den där fyllningen. Den har varit oförändrad, två tandläkare kollade på bilderna och konsulterade med varandra att det inte skulle göras något. Den tredje tandläkaren som kollade första gången ansåg att det skulle öppnas. Jag blir så trött, men ja, jag slapp både bedövningen och borrningen så jag kan vara glad för det iaf. Lite tandläkarterapi sådär en onsdagsmorgon bara ändå. Superkul! Nä inte direkt.

Så nu är jag hemma och slappar på soffan. Har försökt att blunda en stund men det verkar omöjligt tyvärr. Ska göra mig ännu ett försök. Kanske kaffet från morgonen som spökar? Lär bli svintrött ikväll på jobbet. Dundrade i med en stor kopp kaffe med äggmjölk med vanilj till frukost, och jag är mätt än. Tänkte det var lika bra eftersom jag skulle till tandläkaren så visste jag inte när jag kunde äta nästa gång, så planen för lunch är soppa idag, men tror det blir hederlig äggröra, eller om jag ska ta det till middag? Äh jag vet inte. Borde göra iordning lunchen snart i vilket fall.
 
Hoppas ni får en väldigt fin onsdag. Jag ska tillbringa resten av dagen 14-21 på arbetet. Har haft två riktigt sköna dagar ledigt hemma nu.
 
 

Nära åtta

Livet Permalink0
Nästan 8km PW fick bli dagens rörlighet och motion. Skönt att komma ut en stund. Men jag blir så vansinnigt frussen ett par timmar efteråt. Så det var bara hem, på med lite bekväma hemmakläder (här går mina pyjamasbyxor hett) och under filten. Kollade ett par avsnitt Necessay Roughness, riktigt bra serie, finns med svensk text första säsongen, sen har jag bara hittat otextat men det har inte varit några problem att följa med ändå.

Idag, första gången på över ett år, köpte jag lösgodis, mitt mensmonster och sockermonster övervann mig, så totalt kanske 10-12 bitar lösgodis. Jag vet inte ens om det var gott eller värt det. Nu är det dock för sent. Jag valde det själv. Jag "unnade" mig det. Det kommer dock gå lääääänge till nästa gång med godis. Illamående och huvudvärk var väl kanske inte det roligaste efteråt. Nej tacka vet jag en god ädelost. Så fantastiskt gott.

 
Till top