Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Dryga halvmilen

Livet Permalink0
Söndagslöpning idag. Sprang bara lugnt för att komma upp i lite distans. Klockan bråkade lite i början så får lägga till ett par hundra meter till. Nöjd men nu känns det lite i knäna. Så nu kan jag med gott samvete äta lunch och sen bege mig mot stallet och sen ta det jäkligt lugnt resten av söndagen. Kanske lite grillning ikväll (igen?)
 
 

Good moring Sunday

Livet Permalink0
Det är förvisso sol ute. Men jag har inte kommit så långt än. Jag sitter fortfarande och smälter frukosten. Tanken är att jag ska inviga mina nya löparshorts och snöra på mig löparskorna. Jag måste förtusan springa om jag ska ta mig runt en mil 7 september. Och 7km den 17 augusti.

Gårdagskvällen bjöd på lite grillat, en glass nere på klipporna och en promenad i stan och ut på klipporna och tallparken. Mycket trevligt. Sen slukade jag en massa sidor i boken. En riktig sidvändare just nu. Så ser ni mig med näsan i boken så är det inte så konstigt. Låg och solade och läste i ca 2 timmar igår. Äntligen börjar det synas att jag får lite bränna. Här ska det byggas sakta men säkert.
 
Dessutom har jag gjort mig ett spännande inköp som kommer senare under veckan.
 
 

Det spontana

Livet Permalink0
Satt i soffan igår kväll. Hände verkligen ingenting. Lika så idag. Men idag kommer jag nog att hålla mig i soffan. Gårdagskvällen bjöd på utgång med Patrik på Hummelgrund. Mycket trevlig kväll och full vart jag med. Så det kan gå ibland. Men äh, det gör inget. Har inte varit speciellt bakfull idag heller. Så allt för illa kan det ju inte vara.
 
Gårdagens outfit. Linnet från New Yorker, jeans från Cubus. Och till det ett par snygga klackar. Det sägs att rumpan putar ut 25% mer om man har högklackat. Så varför inte?!
 
 
Till top