Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Upp som en sol

Livet Permalink1
Men inte ner som en pannkaka. Jag kom upp i handstående hela 3 gånger idag när jag var på gymmet. Idag hade dom öppnat ut till Sporthallen så det fanns plats för både utfallsgång, grodhopp och handstående. Kan säga att det bränner fint i rumpan nu, eller ja, den obefintliga som jag håller på att bygga upp. Jag äger helt enkelt ingen rumpa. Jag får verkligen ligga i om det ska puta litegranna. Hur tjock jag än var så hade jag knappt någon rumpa. Happ, är väl en sån sort helt enkelt. I vilket fall är det väldigt trevligt när dom öppnar upp till sporthallen då det inte finns någon fri yta på gymmet, det är väldigt trångt och litet, men det kostar 850kr/år så vad kan man begära?
 
Målet är att fortsätta med handstående och få till en pushup på det. Borde inte vara en omöjlighet men man vet aldrig. Idag var det bra tungt att ens ta sig upp ur soffan och iväg till gymmet. Nu är jag dock väldigt nöjd efteråt. En dusch och middag väntas. Nu tar jag fredagsmys och känner mig mäkta nöjd.
 
 
 

Två istället för ett

Livet Permalink0
Jag kom på mig själv här om dagen, jag märker sån skillnad. Jag fixar att ta två trappsteg i taget istället för ett utan större problem. Till och med tre fixar jag att ta om jag måste. Så något måste helt enkelt ha hänt i kroppen. Starkare och smidigare. Jovisst! Alltid lika roligt att märka skillnad i sin kropp åt rätt håll. Tjoho! Alltid vara positiv mot det positiva!
 
 

Enda lediga

Livet Permalink0
En dag ledig efter helgen. Jag är knappt människa än. Dagen har gått i ett och vi har lekt den fina leken gömma nyckel idag någon timma eller så. Alltid lika spännande och svettigt, men nyckeln kom tillslut tillbaka som tur var. Har även hunnit med att grilla och avnjuta en god grillmiddag. Bilarna har även fått sig en avskurning, vilket var välbehövligt då det är en sjujäkla massa pollen ute nu. Har även hunnit inviga mina riktigt snygga arbetsbyxor. Full fart, och jag skulle egentligen behöva vila mig med, men det får helt enkelt bli en helt annan dag. Det är inte långt kvar till min första semestervecka snart... Nedräkningen har börjat.
 
 
Till top