Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Veckans träning

Träning Permalink0

 

Dags att summera veckans träning då. Totalt 300minuter.


Måndag: Crosstraining 60 minuter

Tisdag: Gymmet 60 minuter, + cykeltur 15 minuter

Onsdag: Cykel från stallet 25 minuter, Crosstraining 60 minuter

Torsdag: Vilodag

Fredag: Löpning 17 minuter

Lördag: Cykel till och från stallet 56 minuter

Söndag: Löpning 16 minuter

 

Mycket cardio i slutet av veckan. Men så blir det när gymmet har stängt. Och som det ser ut så blir det inget gym förrän på torsdag. Så nu går det i cadio-anda just nu. Men det blir nog finemang det med.

 

Mycket nöjd med denna vecka. Imorgon är det en ny dag och ny månad. Då kommer mina mål för aprils månad upp här på bloggen. Så håll utkik.

Bortkommen

Livet Permalink0
Vaknade och tittade på klockan. Hoppas att den hade slagit om till sommartid. Eftersom jag inte äger någon annan klocka än min Iphone så är jag glad att jag inte jobbar så det hade blivit fel tid jag gått upp. Men om jag jämför min klocka med datorn och teven så, ja- den har ställt om sig den här gången med.
 
Alltså. Sommartid. Värme, vänta nu, där vart det fel?! Samt sommaren i antågande (jag hoppas iaf)
 
Jag får väl börja min dag nu. Första dagen på sommartiden.

Påskafton

Livet Permalink1
Afton var de ja...
 
Min påskafton var faktiskt helt perfekt. Behöver varken vara mer eller mindre. Började dagen med att cykla till stallet. Drack en kopp kaffe med Kerstin som var gårdsvakt. Drog ut i stallet sen. Red Vattar på banan, och rackarns så bra han gick. Och vilken skillnad det är i min kropp i ridningen nu när jag är starkare och smidigare. Sen longerade jag Hörn en stund, Ella är i fjällen så hennes hästar får stå. Och vilken tacksam häst Hörn är att arbeta med från marken. Superkul. Mockade och fixade lite i stallet och cyklade sen hem. 4 timmar senare var jag hemma.
 
Efter dusch och lunch så lag jag mig på soffan och kollade ett par avsnitt Bones innan det var dags att åka hem till mamma och pappa för påskmiddag. Ägg, grönsaker och fisk i olika sorter och slag. Väldigt gott, enkelt och lagom för att vara påsk. Behöver inte vara så mycket mer. Jag hade gjort en kokospannacotta med hallon till efterrätt. Så hela middagen föll i lchf anda, förutom ett glas torr cider och en liten snaps.
 
Min kusin och hennes barn kom förbi, vi har inte setts på flera år så det var riktigt roligt, och oj vad barnen hade växt. Sen åkte jag och M mot Östhammar och kikade in hos Olsson &co en stund. Väl hemma i Öregrund igen tänkte jag att jag skulle kolla ytterligare ett avsnitt Bones. Jo, tjena! Somnade så skönt på soffan vid 22 tiden så det var bara att flytta sig in till sängen.
 
Min påskafton alltså. Helt perfekt. Behöver inte ha så mycket mer bara för det är högtider. Inget större fusk och inget godis.
 
Till top