Anna Lina Elsa

Att vara den man är just nu och uppskatta det.

Jan. 31, 2013

LCHF - Low Carbs High Fat Permalink0

Grekisk yoghurt blandad med grädde och sen blåbär till. Enkelt gott och mättande. I just love lchf!

Nu ska jag attacksova till imorgon då det är dags att arbeta och slita igen. Sweet dreams.

Vem där?

Livet Permalink1
Jag vände mig från mage till rygg imorse när jag vaknade. Och en arm anfaller mig. Men hallå?! Jag är ensamen i sängen. Tillslut så inser jag att det är min egen arm som totalt har domnat bort. Så äcklig känsla. Gjorde mig ett tappert försök att kasta den domnade armen över sängkanten men inser att det här går inte. Får ta tag med andra armen som får aggera lyftkran för att få över armen. Tillslut så vaknar min vänstra arm tillsist. Måste erkänna att det är en riktigt äcklig känsla.
 
Nu är den i fullgång, annars hade det blivit jobbigt att blogga. Försöker få i mig en kopp te innan jag ska starta dagen med att röja lite i lägenheten.

Veckans andra

Träning Permalink0
Ikväll var det dags för veckans andra CrossFitpass. Märkte att jag puschade mig själv mer än vad jag brukar. Härlig känsla! Jag som knappt orkat en armhävning på tå, orkade 5 på raken. Så det tar sig. Så jäkla skönt. Burpeesen börjar ta form med, även om det är lååååångt kvar tills den sitter där den ska.
 
Idag körde jag Rosa/svart tema. Och en annan tjej hade lika rosa linne som mig. Men ja, HM är HM och sånt är livet. Galet snyggt är det i vilket fall.
 
Nu ska jag kasta mig in i duschen och sen kolla ngt avsnitt Gossip Girl innan det är dags för sängen. Sovmorgon imorgon. Skönt!
 
 
Som sagt, rosa och svart is da shit!
 
 
Kvällsfika och en proteinshake.
Till top